compson bach

NZIA Jury Citation : "A covered outdoor deck, sun court, kitchen and seating areas transform a standard linear plan into individual spaces suited to summer holidays. Block piers and double timber posts hold delicate trusses that provide a structural rhythm that reinforces individual living spaces. Translucent walls enclose private terraces that focus views on beautiful ridge lines rather than joining the jostling water views. At every step this is architecture of unexpected beauty and rich simplicity."

Photographer

Jackie Meiring

Contractor

Great Barrier Building Company

Awards

NZIA - Auckland Architecture Award 2009

Compson Bach by Herbst Architects
Compson Bach by Herbst Architects
Compson Bach by Herbst Architects
Compson Bach by Herbst Architects
Compson Bach by Herbst Architects
Compson Bach by Herbst Architects